sunnuntai 10. joulukuuta 2017

33. viimiset neljä viikkoa

Teen viimeisestä neljästä viikosta vain tämän yhden postauksen, sillä nämä viikot on mennyt niin nopeasti. Meille tuli uutta kuormaa ja sieltä paljastui tosi hienoja joulupaitoja jotka tungettiin tietenkin jokaiseen carlingssin someen. Saatiin tulevan joulu kampanjan materiaalit ja voitiin alkaa laittamaan pikkuhiljaa joulua myymälään. Kuorman mukana tuli myös uusia hienoja rap legenda paitoja jotka chi modu on kuvannut. Tein näistä paidoista kokonaan uuden näyteikkuna esillepanon ja sain suunnitella sen alusta loppuun itse. Chi modun paitoihin tuli myös erikseen julisteita, lehtiöitä yms. mitä voi käyttää hyväksi ikkunassa.

Kaiken tämän hulinan aikana alkoi myös black friday ja sovittiin ohjaajani kanssa että olen töissä koko viikonlopun. Black fridayn takia laitettiin uusimpia brändien paitoja yms taakse, sillä uusimmat tavarat ei kuulunut alennukseen. Meillä oli koko viikonlopun koko liike -25% ja itse black fridayn kaikki dr denim housut oli -50%. Koko viikonloppuna kävi aivan älyttömästi jengiä ja myymälä oli ihan kamalan näköinen vaikka meitä oli töissä samaan aikaan tuplasti enemmän kuin normaalisti. Koko viikonloppuun ei auttanut yhtään vaikka viikkaili vaatteita minkä kerkesi. Koko viikonloppu meni tosi nopeasti siinä kiireessä.

Black fridayn jälkeen päästiin kunnolla laittamaan myymälään joulujuttuja. Laitettiin myymälän etupöytä kokonaan uusiksi ja laitettiin siihen kampanja materiaaleja ja hyviä lahja tärppejä. Pöytä on toiminut tosi hyvin ja sitä saa olla koko ajan siivoamassa ja vaihtamassa tuotteita, sillä suositut brändit loppuvat todella nopeasti. Samaan aikaan laitettiin kaikki oman tuotannon talvitakit -50% boostaaksemme takkimyyntiä vaikka ulkona on tähän asti pärjännyt ihan syystakillakin. Takkeja on saanut täytellä alavarastosta yms sillä niitä on mennyt tosi paljon. Vaihdoin tämän takia kaikkien mallinukkejen takit toisten brändien takeiksi että saadaan lisää oman tuotannon takkeja esille myyntiin. Laitettiin lisäksi joulun kampanjan teippejä kampanja ikkunaan.

Viime viikolla laitoin koko toisen näyteikkunan uusiksi, sillä wranglerilta oli tullut uusia materiaaleja. laitoin osaan ikkunaan makian tuotteita ja puin toisen mallinukeista sen tuotteisiin. toinen tuli wrangleriin ja lisäksi laitettiin ikkuna tarrat paikalleen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti